Är inne i en period då jag verkligen inte trivs med min kropp (vilket jag inte gör annars heller, men iaf på god väg). Både såg och kände mig lönnfet idag. Känns som om kroppen stannat av och inte svarar lika bra på träningen. Vilket är fruktansvärt frustrerande. Vet inte vad jag kan göra mer, förutom att ändra kosten då jag är jävligt slarvig ibland. Men däremot har jag ändå förbättrat mig massor, så borde ändå ge skillnad?!

En guldstjärna till mig dock som tog mig an armgången idag, inte hela, men ändå. Flera gånger också. Har stått där uppe två gånger tidigare och inte vågat.

Drömde att jag var gravid inatt, gick runt och höll mig om magen hela tiden. Och magen den bara växte och växte. När det var nån månad kvar fick jag panik. Sprang runt och skrek att jag ångrade mig, var så rädd att det skulle göra ont. Bådar gott?

Ny vecka - nya tag. Helgen som var kan vi ju bara ta och glömma kostmässigt, vilken ihopklappning. Sen att jag bara fick ihop 4 träningspass på hela veckan, så dåligt har jag inte tränat på flera månader. Idag blir det jobb 9-19, sen får vi se om jag orkar träna nått, har sovit rätt oroligt inatt. Träningskläderna får följa med iaf. Upp och hoppa :)