Puuh, idag var träningen tung. Hade så sjukt ont i valkarna på händerna, och att lyfta över huvudet direkt på morgonen är riktigt riktigt tungt.
 
Thrusters 5-5-5-5
 
9 min 
3,6,9,12,15...
 
Thrusters 
Chins
 
Men efter gårdagenspass kommer jag inte gräva ner mig efter dagens, jag har åtminstode tränat. Ger bra mycket mer än att bara svälla i soffan ;) 
 
 
Har smällt i mig lite mellis och knäckebrödet står i ugnen, vet inte hur många plåtar jag har gjort nu. 
Ikväll blir det cityfestivalen, Kapten Röd, Takida och Adrian Lux, men innan det jobb 14-19.
 
 
 
Har funderar till och från hela dagen idag om jag verkligen skulle träna eller inte, har vart så trött så jag nästan somnade ståendes. Men efter elva timmars jobb, tog jag mig i kragen. Klart som fan jag ska träna!
 
Åkte till Factor med skakiga ben och gjorde, enligt Rikard, mitt bästa pass där hittills. Tog 45kg på frivändningarna(8reps), och satt i princip alla toes to bar. Inga ursäkter, det är bara att köra!
 
Hang clean 5-5-3-5
25kg-35kg-45kg-45kg
 
HC 6
Toes to bar 6
Sprinter sit ups 8/8
 
Är dock inne i en period då jag hatar att äta, gör allt för att slippa det. Inte direkt hungrig och inte alls sugen, gör det bara för att jag måste. Jag är inte orolig för jag gillar mat alldeles för mycket för att sluta äta helt, men är lite rädd att träningen blir lidande. Idag har jag levt på kvarg, fil, smootie och två ägg typ, förutom lite köttfärssås på lunchen. Men som sagt, bara inte träningen blir lidande så gör det inte så mycket. Jag vet att jag kommer äta upp det missade inom en snar framtid :)
 
Imorgon väntar Factor 7.30! Stryp mig långsamt..
 
 
 
20/10 x 4
2 laps
 
KB swings
Squat jumps
Box jumps
Mt. Climbs
 
Första boxhoppet efter squatsen var sjukt läskigt. Kändes inte som att benen hoppade med och trodde att jag skulle slå på näsan, men helt plötsligt stod jag på lådan. Vart lite nervig efter det (ni som känner mig vet att jag INTE gillar att hoppa upp på grejer), så fegade lite. 
 
Johanna bjöd på uppladdning innan passet. Vet inte riktigt hela innehållet men hörde nånting om hallon, havtorn, kvarg. Torkade tranbär, kokos och cacaonibbs som topping. 
 
 
Får en del förfrågningar om hur jag gör bla jordnötssmör, knäckebröd, tacokrydda och bananplättar, så tänkte slänga upp alla här igen.
 
Jordnötssmör
Ta naturella jordnötter, finns på Life bla. Mixa, mixa, mixa, ha i lite havssalt sen är det klart. Superlätt och inga konstiga tillsatser i. 
 
 
Knäckebröd
½ dl solrosfrön
½ dl linfrön
½ dl pumpakärnor
½ dl sesamfrön
½ dl rapsolja
2 dl dinkelmjöl fullkorn
2 dl kokande vatten
 
Blanda och bred ut på en plåt med smörpapper, strö på lite flingsalt. In i ugnen på 150 grader i 50 minuter.
 
 
Tacokrydda
½ dl spiskummin
½ dl paprikapulver
½ dl oregano
½ dl chilipulver
2 tsk svartpeppar
2 tsk cayennepeppar
ev. salt
 
 
Bananplättar
4 dl havregryn
3 msk rapsolja 
2 msk flytande honung
2 tsk bakpulver
½ tsk salt
2 krm kanel
2 krm vaniljpulver
3 bananer, gärna ekologiska
3 ägg
 
Ta havregrynen och mixa till mjöl, blanda i de torra ingredienserna. Mosa 3 bananer och häll i en bunke, i med äggen, oljan och honungen. Blanda i mjölblandningen och låt stå i tio minuter. Sen är det bara att steka plättarna i kokosolja eller vad man föredrar.