20/10 x 4
2 laps
KB swings
Squat jumps
Box jumps
Mt. Climbs
Första boxhoppet efter squatsen var sjukt läskigt. Kändes inte som att benen hoppade med och trodde att jag skulle slå på näsan, men helt plötsligt stod jag på lådan. Vart lite nervig efter det (ni som känner mig vet att jag INTE gillar att hoppa upp på grejer), så fegade lite.
Johanna bjöd på uppladdning innan passet. Vet inte riktigt hela innehållet men hörde nånting om hallon, havtorn, kvarg. Torkade tranbär, kokos och cacaonibbs som topping.
Får en del förfrågningar om hur jag gör bla jordnötssmör, knäckebröd, tacokrydda och bananplättar, så tänkte slänga upp alla här igen.
Jordnötssmör
Ta naturella jordnötter, finns på Life bla. Mixa, mixa, mixa, ha i lite havssalt sen är det klart. Superlätt och inga konstiga tillsatser i.
Knäckebröd
½ dl solrosfrön
½ dl linfrön
½ dl pumpakärnor
½ dl sesamfrön
½ dl rapsolja
2 dl dinkelmjöl fullkorn
2 dl kokande vatten
Blanda och bred ut på en plåt med smörpapper, strö på lite flingsalt. In i ugnen på 150 grader i 50 minuter.
Tacokrydda
½ dl spiskummin
½ dl paprikapulver
½ dl oregano
½ dl chilipulver
2 tsk svartpeppar
2 tsk cayennepeppar
ev. salt
Bananplättar
4 dl havregryn
3 msk rapsolja
2 msk flytande honung
2 tsk bakpulver
½ tsk salt
2 krm kanel
2 krm vaniljpulver
3 bananer, gärna ekologiska
3 ägg
Ta havregrynen och mixa till mjöl, blanda i de torra ingredienserna. Mosa 3 bananer och häll i en bunke, i med äggen, oljan och honungen. Blanda i mjölblandningen och låt stå i tio minuter. Sen är det bara att steka plättarna i kokosolja eller vad man föredrar.
1 kommentarer
Sofia
27 Jun 2012 20:51
Åh bra pass. Sånna där knäsvaga känslor är härliga. :)
Kommentera