Kolla in denna länk och rubriken "Har du koll på träningsbloggarna?"
Finns det någon ni känner igen där kanske? 
 
 
Hade en ganska värdelös dag innan träningen ikväll. För första gången kändes inte höften alls, mina underarmar kollapsade inte helt och det var ärligt talat riktigt kul, Det bästa av allt är dock att det släppte med chinsen. Körde de allra flesta utan band idag, jag önskar ni kunde förstå lyckan. 
 
Warm up
Dynamic stretch
2 laps
Lunges
Burpees 6
-------------------
Hang snatch 8-8-5-5

10 min
Hang snatch 6
Squat jump 15
Chins 8

* 8 tuck jump on the min
 
Under uppvärmningen fokuserade jag bara på att stretcha höften ordentligt. Squat jump bytte jag ut till sprinter situp 10/10 och tuck jump hoppade jag över helt och hållet. 
 
 
Svårt att fixa bilder och videor när jag tränar, eftersom mina kompisar oftast kör samtidigt som mig. Skulle dock vara nyttigt för mig med att få se sig själv, just för att se hur tekniken är då Factor saknar speglar. Vet inte hur jag ska lösa det. 
Igår när jag precis var på väg att somna, fick jag en riktig snilleblixt. Kiropraktorn säger att min typ av skada oftast uppkommer vid en smäll eller liknande, men jag har verkligen inte vetat vad jag har gjort. Tills igår, skidåkningen. Jag lyckas inte alltid hålla mig på benen när jag åker skidor, och har fått några rejäla smällar. Lyckas alltid ramla på den högra sidan också, så jag tror faktiskt det är orsaken. Först nu inser jag verkligen hur länge jag har gått med det här. 
 
Just nu längtar jag så oerhört tills jag kan köra ordentligt, kostmotivationen är lika halvdan som min träning. 
Låt det åtminstonde bli den 5 november, Factor challange, hoppas det blir den spark i arslet jag verkligen behöver. Jag är så sjukt motiverad till träning, jag vet vart jag vill vara. Men det går inte, vilket gör att jag inte bryr mig överhuvudtaget. Länge sen jag kände mig så plufsig och otränad som nu. 
 
 
 
 
 
Hade första redovisningen på utbildningen. Det är det absolut värsta jag vet, och jag mådde så sjukt dåligt hela dagen. Vaknade klockan sex på morgonen av att hjärtat höll på att slå ur kroppen. Folk säger att det gick bra för mig iaf, så får lita på det. Men jag längtar ju inte till nästa gång. Kvällen har bestått av tentaplugg och blåbärspaj. Nu ska jag ramla i säng efter en riktigt lång och vidrig dag.