Fifty/Fifty

Thrusters 5-3-2-2

60 kg / 35 kg

5 min thrusters
45 sec rest
5 min clean and jerk
45 sec rest
5 min thrusters
45 sec rest
5 min clean and jerk

* 3 burpees on the min

Målet är att totalt ta 50 st thrusters och 50 st clean and jerk
 
Jaha mina damer och herrar, inga 50 reps nånstans idag. Var så sjukt tungt, vet att jag är dålig på att över huvudet ändå ska jag köra med 35 kg? R sa att man måste våga prova också, men ligger ju alltid tungt annars, så borde kunna släppa det lite nångång. 32 thrusters blev det och 32 c&j. Bryt ihop och gå vidare.
 
 
Jatack
 
Nu ska jag dra arslet ur soffan och fixa mig för kvällen, mat och vin med Malin och Linnea står på schemat. KBK!

Idag efter skolan skulle jag på jakt efter jeans. Gick först till levis och provade jeans till jag var helt svettig, och inget par föll mig riktigt i smaken. Har nå djävulskt svårt att hitta jeans då man ser ut som man gör, feta lår och breda höfter, så var nästan på väg att ge upp. När man sett sig själv i spegeln inne i provhytten är självförtroendet inte på topp! Men gick till solo och hade turen att hitta hela TVÅ par. Sved som fan i plånboken, men hur ofta händer det?

 

                                 Jobbar stenhårt med att mina 21,5% fett, ska bli 22%... NOOOT

Warm up
2 laps
Jump rope - 1 min
Push ups max reps - 15 sek
--------------
Hang clean 5-5-5(3)-5(1)

Hang clean 8
Med ball push up 8
Jump rope 60

Persade frivändningarna, 55 kg! Den känslan, faaan va skönt! Har stått still en evighet känns det som. Klarade även fem varv idag, äntligen släppte det också. Och medan jag sitter och skriver det här, kommer jag på att jag fan gjorde 12 push ups varje varv. Vafan!? Jävla klantskalle. Dessutom lyckades jag sätta två chins i rad, tre gånger. Vilken jävla dag, lätt topp tre fredag någonsin. Tack kroppen <3

Började dagen med en smoothie gjord på kokosmjölk, hallon, blåbär och spenat.

 

 

Var i skolan med mina nya lilla fina, vi kommer bli så bra vänner :) Grupparbete stod på schemat och det känns faktiskt som att det släppte lite idag, skönt! Åkte till Johanna och käkade lite lunch, sen åkte vi till BigP som skulle mäta våran fettprocent. Hade räknat med att ligga på 25-27% så det var lite lite bättre än det iaf, men efter massa prat om insprängt fett så känner jag mig rätt olycklig ändå. 
 
 
Åkte sen till Factor för dagens träning:
 
Warm up
2 laps
Burpee broadjump
Side lunges 3/3
---------------
Front squat 5-5-3-3

10 min
FS 4
3, 6, 9, 12, 15..
Burpees
Chest to bar
 
Detta magiska fjärde varv. Hela denna vecka och nästan hela föregående också, har jag aldrig kommit över fyra varv. Hade en chest to bar kvar för varv fem. Tuck jump? FU! 
 
Hängde på Factor två timmar idag, vad hände? Åkte och handlade sen hem för att tvätta, fixa mat, plocka undan kläder och diska. Nu ska jag sy lite kläder som är trasiga, och klura lite på KLOK uppgiften så den blir klar någon gång. 
 
 
Paprikor med tacofärs och lök till min stora bebis M, och lägg till fetaost och kikärtor i mina.