Imorgon är det dags för oss faddrar att ta emot våra nollor, vilket jag ser mycket fram emot. Däremot kommer träning och kost komma i kläm dessa veckor, men ska försöka hålla det så gott det går. Det betyder även att bloggen kommer bli lidande, tyvärr. 
 
 
 
 
 
 
Laddede upp ordentligt med hotellfrukost imorse. Tror faktiskt inte att det finns någonting bättre än en riktig jävla frukost, to die for! 
 
 
Första stationen idag var Kettlebell, vilket jag ärligt talat såg minst fram emot. Men det visade sig vara väldigt nyttigt och faktiskt ganska roligt. Jag har tidigare endast kört svingar (helt fel också), men nu fick vi testa på clean (frivändning), jerk (över huvudet) och snatch (ryck). Det var oväntat mycket att tänka på och jag har minst lika mycket att jobba med, men det var kul att testa någonting annat än det gamla vanliga. 
 
Vi körde även turkish get up, rolig övning men vet inte riktigt vad den är till för? 
 
Riktigt mör i huvudet var det dags för de sista två timmarna och nu Tyngdlyftning. Innan visste jag inte vad skillnaden på styrkelyft och tyngdlyft var, men styrkelyft är knäböj, bänk och marklyft. Tyngdlyft är olympiska lyft som ryck och stöt (rätta mig gärna om jag har fel). 
 
 
Älskar att jag alltid är lika bitter, haha
 
"Ska du skälla på mig nu?"
Mina första split jerks, måste verkligen öva på dessa
 
 
Dessa två tjejer, Björk och Angelica, har verkligen väckt liv i min motivation igen. Jag är så fruktansvärt imponerad av båda två.
 
 

Med trasiga händer och blåmärken lite överallt tackar jag Måndagsklubben, alla ledare och instruktörer för att ni har gjort detta. Väldigt väluppskattat från min sida och anordnas det ett till läger är jag given! 
Fick tips från Björk att ha kokosolja på såriga händer då de läker fortare, så nu sprider jag det vidare :)
Klockan 0600 i går  morse startade jag, Linn och Sofia resan till Falun och det efterlängtade Strong girls camp. Vid inskrivningen fick vi en tshirt, plocka ihop en mellanmålspåse samt lunch. Vi fick även dela in oss i fyra olika grupper efter erfarenhet.
 
 
Våran grupp fick börja med gymnastik med fantastika Björk Odinsdottir. Vilken kvinna hon är och vilka tips hon kom med. Handstående, gå på händer, pull ups, chest to bar och kippen till de båda och sist men inte minst, muscle up. 
Efter två timmars gymnastikande hade avnjöt vi en lunch ute i solen, samtidigt som vi försökte bearbeta allt vi precis lärt oss. 
 
 
Sedan var det dags för styrkelyft, vi gick igenom teknik i knäböj och marklyft. Ännu en fantastisk kvinna, Angelica Brage som har helt sjuka person bästan bakom sig, 182,5kg i knäböj, 110kg i bänkpress och 187,5kg i marklyft. Bör tilläggas att människan väger 52 kg. Lyckades öka mitt person bästa i knäböj, 85kg, och ett riktigt dåligt lyft på 120kg i marklyft. 
85kg - tveksam på djupet
 
Man kan inte alltid lyckas,dock är jag riktigt frustrerad
över att jag gav upp och inte fortsatte pressa.Jag har den där! 
 
Genomgång av bälte och bänk
 
120kg mark, riktigt dåligt lyft men upp kom den
 
Fick frågan under styrkelyftpasset om jag någonsin funderar på att börja tävla i det, och det har jag ju såklart inte. Men nu såhär i efterhand känns det faktiskt inte helt omöjligt.
 
Fruktansvärt trött avslutade vi kvällen med buffé med alla härliga människor på hotellet, sen vart det lite godis på rummet innan jag tvärslocknade riktigt nöjd med dagen.