God jul på er! 

Startade dagen på bästa möjliga sätt, ett pass med Crossfit Aros. En jävla massa clean & jerk och några varv Cindy. Har lyckats köra två pass efter mitt bakslag natten till söndag. Vidrigaste natten på länge, men nu är jag nog äntligen tillbaka på banan igen. På riktigt. 


Hade bestämt mig för att inte baka något julgodis i år, men som den Sanna godisråtta jag är kunde jag självklart inte låta bli. Rocky roads och kola, ja, jag kommer nog äta ihjäl mig. 


Vaknade till en God Jul hälsning från lillsis, åh vad jag saknar er! 
Idag är jag äntligen på fötter igen efter kräkan jag la i tisdags. Och idag är det äntligen jullov, eller? Hemtentan släpps i eftermiddag, det är grupparbete plus en omtenta. Ja fifan, god jul på er! 

Släpade mig till gymmet för ett pass med Jonas. Bråkade en hel del med hopprepet sen blev det lite back & front squats. Mådde illa under hela passet men nu känns det helt okej. 


Aaah just ja, glömde den lilla detaljen att jag persade mina backsquats.. ;)


Eftermiddagen/kvällen ska jag spendera med Carro innan hon lämnar mig för jul :) 


Idag var jag och hopprepet kompisar igen, lyckades öka på mitt PB med ännu några hopp. Det är inte många i rad men det tar sig. Gick ner innan passet och körde power clean och DU. Satte maxvikten på PC, men lyckades inte öka något. 

Var endast med på styrkedelen på passet sen - OH squat. Ökade på mitt PB till en femma på 40kg. Ja, det känns ganska bra och kroppen samarbetar trots slarv med både mat och sömn. 


Nu är en ny kurs igång men jag hoppas verkligen att det inte kommer ta för mycket tid från träningen.