I could watch you for a lifetime
You're my favourite movie
A thousand endings
You mean everything to me
I never know what's coming
Forever fascinated

 
 
Denna bild är tagen för snart 4 år sen, tiden går så sjukt fort. Vi hade knappt blivit tillsammans innan du följde med mig upp till Pappa, vad var det? En månad? Tre veckor? Fantastiskt vad mycket saker man hinnder uppleva på den tiden och det är bara en början. Jag älskar dig (& din hockeyfrippa ;)
Har fått kämpa ordentligt med sötsuget idag (den tiden på månaden, fukk!), så gjorde mig ett lite matigare mellanmål för att bli av med skiten. Gott var det!
 
Bananpannkaka
1 liten krav banan
1 ägg
lite hasselnötssmör
kanel 
kardemumma
 
 
Jag är så kluven med träningen just nu, jag vill typ inte ens träna.Jag blir lite orolig, vad är det som gör att jag har tappat suget? Har velat fram och tillbaka om jag skulle träna idag eller inte. Jag har vart inställd på att träna då det är en vana, men jag har inte alls kännt mig sugen. Dessutom har jag kört både tisdag och onsdag efter tio dagars vila, men imorgon ska jag köra mitt första pass på två veckor. 
 
På onsdag åker jag som tidigare nämnt till Luleå (ångrar så mycket att jag inte valde att åka på måndag istället) och har pratat lite med Patric idag och han ska försöka hjälpa mig med lite saker. Det ser jag fram emot, mycket! Ska bli riktigt kul att få köra på en annan box :)
 
 
P.S Jag fick VG på tentan, high five!

Har vart så jävla sugen på vaniljbullar hela dagen, men det är ju onsdag idag #intesålångttilllördag. Det klarar jag galant :)