Helgen har visat sig från sin bästa sida. Gyllene Tider, rosé, mat i mängder - bäst av allt helt klart hotellfrullen, lite shopping och ett fantastiskt väder! 
 
Lördagen började först och främst med tometegröt mitt i sommaren. Om det var gott? Ja! Sen bar det av till Factor för yoga och huvudstående. Hittar ni mig blir jag stolt :) 
 
 
Väl framme i huvudstaden hälsade vi på Micke och Johanna i deras nya lägenhet. Medan grabbarna grillade snackade vi skit, njöt av godis, chips, öl och rosé. 
 
 
Kvällen fortsatte på Tele2 arena med GT. Riktigt kul att få se live även om jag är lite missnöjd med utnyttjandet av tiden samt att det mest kändes som att de brände av låtarna för att bli av med det. 
 
Idag var det äntligen dags för den efterlängtade hotellfrukosten, snacka om att jag gick helt bananas. Digestive och brieost borde man äta till frukost varje dag! 
 
 
Idag har vi strosat runt på stan med M&J, hittade på två riktiga fynd. Ett par jeansshorts som jag letat efter länge, men inte velat lägga ner massor med pengar på. Samt ett par träningsbyxor som en liten morot till nästa sommar förhoppningsvis. 
Lunch på Vigårda ● Jeansshorts - Solo. Under Armour - Stadium

Kommentera

Publiceras ej