Från och med nu, eller igår egentligen, lägger jag all fokus på tävlingens moment. Nu är det bara att tuta och köra fram tills det är dags. 

Men, denna vecka bjuder Factor på heavy week. Och ni som känner mig vet att det är min absoluta favoritvecka, så jag kunde inte hålla mig borta idag. 

55kg fixade jag, 57,5kg failade jag. Tappar tekniken direkt när jag hamnar på 50kg och uppåt, står bara och pressar. Körde alla lyft och passet efter på just 50kg. Vid de sista två lyften fick jag en uppenbarelse om varför det blir att jag bara står och pressar. Jag slutar gå under stången av någon konstig anledning. När jag väl kom på det och gjorde som man ska, ja då satt den lätt. Nu ska jag bara komma ihåg detta till nästa gång, nu dröjer det nog ett tag tills det är dags för jerks igen :) 

Det är tur att man har riktiga vänner som vet precis vad man behöver efter träningen. Tack Niclas! Behöver jag säga att jag ligger och jäser i soffan nu? ;) 


Hela den här dagen har varit riktigt snurrig. Vaknade i panik från min power nap och trodde att jag bestämt tid med Carro helt fel, med tanke på passet jag skulle köra sen. När jag väl kom utanför dörren fick jag sällskapa en mörkrädd granne ner i tvättstugan då hon trodde det var någon där nere (som att jag skulle vara till stor hjälp lixom). 

Väl på gymmet körde vi igenom event 2 till Roslagen, ett varv endast. Kommer 
bli att nöta svingar och burpees nu för att få ner tiden ordentligt. 

Det visade sig att jag var den enda bokade på teknikpasset sen, så det blev en PT timma. Butterfly pull ups, handstående, HSPU.. Och vet ni vad? Efter många om och men klarade jag min första HSPU! La av ett litet glädjetjut så hela member också fick reda på det. Så länge jag kämpat med dessa, nu ska jag fortsätta öva och öva tills de sitter klockrent. Att jag hade en viktplatta under kudden behöver ingen veta... Me so happy! 

Nu ska jag skalla kudden stenhårt, fifan va trött jag är. 



Morgonträning har aldrig varit någonting för mig, tills nu. Klockan ringer 0550, jag studsar upp och slänger i mig en banan och aminosyror. Åker sen ner i tid till member för att stretcha och rulla ut ordentligt innan passet börjar. Jag börjar ju bli gammal så det tar lite längre tid att väcka kroppen. 


Är klar strax innan 8 sen är det bara att åka hem och njuta av en rejäl frukost & njuta resten av dagen. 


 Idag är en sån dag förutom att jag sov riktigt kasst inatt, så flög inte direkt upp när klockan ringde. Men väl på plats visste jag att det skulle vara värt det. 

Teknik: Squat clean

Styrka: On the min for 10 min, squat clean 3 & burpees 1

Tabata: Ballslam

Rekat var 50kg & var tveksam på om jag skulle klara av att köra det. Meeen såklart att man inte kan vika ner sig. Snabbast var jag också, körde alla varv på 16 sekunder förutom fjärde 18 sekunder och sista som jag tog på 15 sekunder. Ja idag var jag lite löjligt stolt efteråt (och svettig såklart). 


Skolan större tiden av dagen, eftermiddagen har spenderats på Erikslund med Linnea. Men glömde såklart att handla det jag verkligen åkte dit för göra - alkohol! Senil...