Avslutade kvällen igår på bästa sätt, chevrétoast, ost&kex, New moon och Jessica.
 
 
Var duktigt sliten och sov gott innan 23. När jag vaknade imorse var jag fortfarande bakis, riktigt illa. Ignonerade mina känningar i halsen och tog mig iväg till Factor ändå. Jävligt skönt att svettas ur det sista, nu är jag människa igen. 
 
Squat clean 5-5-5-5-5

Partner workout
20 min

SC 30
Bar facing burpees 20
Push ups 30
Toes to bar 20
 
Körde en trea på 60kg sist, som ändå kändes relativt lätt. Hade velat testa 65kg också, men det hann jag inte med. Körde på rekade 45kg under passet, gaanska nöjd idag. Men som att burpees inte är jobbigt, ska det dessutom vara bar facing. De var dessutom jävligt dryga att köra med lyftarskorna, det misstaget gör jag inte om. 
 
 
Nu ligger i fotöljen, helt matt i kroppen. Länge sen denna känsla infann sig. Malin ligger och sover i soffan, verkligen socialt sällskap. 
Igår var det dags för bad taste på Kåren och bad taste blev det, med råge! Hade fruktansvärt roligt även om det förekommer lite svarta luckor under kvällen. Idag har jag verkligen mått som jag förtjänat. Nu ser jag fram emot några nyktra veckor, denna tid har dock varit värt allt! 
Hade skrivit världens längsta inlägg (typ), men allt försvann så nu blir det bara  en kortis. Har tränat hela veckan och idag var det ett riktigt roligt pass. 

Power clean 5-5-3-3-3

PC 6
Mt. climbers 40
PC 2
SU/DU 90/30

Testade på 65kg då 60kg ändå kändes lätt, men icke. Nästa gång! Började blöda näsblod vid andra lyfter så jag fick köra med en papperstuss uppkörd i näsan. Lite svårt att andas men det gick ändå. 

Imorgon är det skola, factor & bad taste på kåren som gäller. Sista festhelgen på ett tag, nu kör vi! 


Har inte hunnit skrivit att jag har förlängt mina ögonfransar, jag är så sjukt nöjd! 

Var dessutom och köpte mina efterlängtade Dr Martens idag, maajgaaad vad de är snygga! Visar bild sen :)