Ja då var det dags för maxtester idag. Hade inte direkt några mål, typiskt mig, förutom att jag ville öka då förstås i power clean och marklyft.  Började med power clean där jag hade 60 kg sen tidigare i veckan faktiskt, Gick upp till 60 kg där jag fick köra två gånger innan jag satte den. På med 65 kg och det gick inte alls. Eller jag har den där, jag behöver bara böja på benen och trycka ut armbågarna men det gick inte. Höll på i 40-45 min på samma vikt och jag vet inte hur många lyft jag gjorde, kom närmare för varje gång men nej. Besviket fick jag ge mig för att hinna med marklyften där 90 kg var mitt person bästa. 90 kg gick lätt som en plätt, 100 kg nästan lika lätt, 105 kg - tvärstopp. Förstökte tre gånger innan jag insåg att det inte skulle gå. 
 
Men jag tog hundringen iaf, det var riktigt skönt! Hade den som mål till oktober, men då kom min skada i vägen men måste vara nöjd med att jag klarade den det här året. 
 
Kanske måste bli bättre med att sätta upp mål till mig själv, just nu flyter jag lixom bara med.
Vad har ni för mål till nästa år? 
 
 
 
 
Jag hoppas verkligen att ni får en fantastisk kväll och start på nya året. Nu längtar jag efter ett riktigt grymt tränings(och tävlings!)år!