Denna period i skolan har verkligen kört helt slut på mig, skulle kunna sova dygnet runt. 

Jag har under dessa dagar både hunnit med halsont och PB. Tänkte dagen innan att det var länge sen jag ökade någonting, sagt och gjort. Dessutom med halsont så förhoppningsvis finns det mer i kroppen. 

Nu har vi iaf en minisemme i Göteborg, mycket välbehövligt så att säga. Vi startade allt med en lunch på George, deras chevre/rödbetssallad är helt fantastisk. 


När vi anlände till Göteborg sen gick vi direkt och åt tapas på Pinchos, rekomenderas starkt om ni är i Göteborg. När vi väl kom ut därifrån sen väntade världens snöstorm, fyfan vad kallt det var! 


Fredag startade segt och vi var inte i stan fören efter 14. Gick och strosade i några timmar innan vi for hemåt. Var väldigt veliga till om vi skulle gå ut eller inte då alla gick och gäspade. Sen såg vi att Jeppe och Jesper från paradise hotel skulle vara på Valand, så vid 21 bestämde vi oss ändå för att köra. Åkte in till stan runt elva för att ta en fördricka på SoHo. 


Sen begav vi oss iväg till Valand och ja. Tre tequila senare hade vi så sjukt roligt och dansade som aldrig förr. Fanns en hel del suspekta människor och en kille fick näsbenet avslaget mitt framför ögonen på oss. Men annars så :) 


Idag har vi legat inne precis hela dagen och vårat försök till att plugga gick väl sådär. Snart ska vi iaf käka middag sen ska vi på julmarknad på Liseberg :) 

Ha en fantastisk lördagskväll så hoppas jag att vi höra imorgon (om jag orkar ;)
Kommentera

Publiceras ej