Jag har funderat fram och tillbaka nu ett tag och har bestämt mig för att lägga ner bloggen. Som ni märker är det mer torka än inlägg. Jag saknar motivationen, eller rättare sagt så prioriterar jag andra saker. Jag tänker dock inte stänga ner den, om jag skulle ångra mig och vill börja skriva igen. 

Jag kan i alla fall bjuda på en liten uppdatering. 
 
Nyårslöfte: Att skaffa lite jävla anamma, träningsmässigt (& att lära mig andas när jag lyfter!).

Träningen: Kör på som vanligt, men är fortfarande dålig på att nöta sånt jag tycker är tråkigt men mest välbehövligt. Träning ska väl vara roligt, eller? ;) Idag är det premiär på Crossfit Aros nya box och öppet hus tisdag-torsdag 11-19, kika förbi vettja. Jag har fortfarande inte ångrat mig en enda gång att jag bytte till Aros. 
 
Skolan: Imorgon börjar allvaret igen, är så fruktansvärt otaggad. Jag har legat alldeles för mycket på latsidan under jullovet, svårt att plugga när det finns en person i närheten man vill spendera all tid med. Omtentan 13 januari känns ju sådär bra.
 
Och till det viktigaste av allt, kärleken. Jag har hittat någon som får mig att må så fruktansvärt bra. Fantastisk är han. Jag tror 2014 kan bli ett riktigt bra år. 
 
Fortsätt gärna följa mig på insta: alexandralilja_ eller lägg till mig på snap: liljaalexandra
 
 

5 kommentarer

Ylva H

07 Jan 2014 12:56

Hej!

Jag funderar lite mellan att börja på Factor eller Aros.
Jag ser att du inte ångrar att du bytte, vad är det som gör Aros bättre? :)

Kram Ylva

Svar: Hej! Skriv gärna till mig på facebook så kan vi ta det där :)
Alexandra Lilja

Ylva Haglund

07 Jan 2014 15:07

Hej, vet inte riktigt vem som utger sig för att vara mig och använt min mailadress på kommentaren ovanför. Säkert inte så svårt att använda sitt eget namn? Jag bor i Skåne så jag tänkte inte byta gym ;) Lycka till Alexandra!

Elsa

11 Jan 2014 12:28

Hej! Vilken fin blogg du har! Skulle bli så sjukt glad om du kollade och kanske till och med kommenterade lite på min också? :)<3

Anonym

11 Jan 2014 12:35

kolla gärna min blogg , skulle bli super glad för är lite av en ny i ''bloggvärlden''

Amanda

11 Jan 2014 12:45

fin blogg :D

Kommentera

Publiceras ej