Nu kan jag lugna er lite, inget näsblod på hela dagen. Helt fantastiskt bra! Startade dagen (typ) med en kanelbulle, måste vart det som gjorde det. 
 
Warm up
3 laps
Squat 10
Push ups 10
Mt. climbers 20
-------------------
Squat clean 5x5

7 min
Squat clean 5
HR push ups 8
Front squat 8
Chins 5

Rest 1 min

3 min
Squat clean 5
HR push ups 8
 
Jag var så trött i svanken efter marklyften igår, kändes som jag hade en bulle på ryggen så jag inte kunde hålla upp den. Hade nog min sämsta hållning någonsin, men jag skrattade bara åt det. Inga sura miner idag. Sen mot slutet satte jag mig till och med på rumpan, vet inte riktigt vad som hände men jag orkade inte hålla upp mig iaf. Fick beröm sen för att jag ramlade snyggt, haha! Chinsen gick bra idag iaf, nu kan jag göra hela fem stycken i rad utan att greppet sviker mig. 
 
 
Imorgon eftermiddag börjar jag rulla mot storstan för att umgås med Jessica och Sofia hela helgen, äntligen dags för Nike Blast! Som jag längtat.
Fick förövrigt mina nya skor idag, tror det räcker med att en bild säger mer än tusen ord x 4
Jag vet inte vad jag har hamnat i för uppförsbacke nu, näsblod två dagar i rad, dålig sömn då jag sover helt orolig och känner mig sressad. Sist men inte minst, träningen går sämst. Känns som att jag bara står och stampar på samma ställe, ett steg fram ibland sen två steg tillbaka. 
 
Uppvärmning och teknik -25 min
Haha jaaa, dessa DU händer det inte ett skit med kan jag tala om. Jag ska fanimej öva hela jävla helgen för jag ska sätta dom! Sen vart det lite chins, som var det enda som gick ok idag, förutom att jag bara kan göra 5 i rad innan grepper sviker mig och toes to bar.
 
Deadlift 3x3 + 8 box jumps - 5 min rest
Hade ju tänkt ta mig igenom 105kgx3 idag, R tyckte dock jag skulle börja på 100kg sen öka om det kändes bra. Om vi säger såhär, jag körde hundringen rakt igenom. Box jumps var på mellersta men bättre hopp och fart idag.
 
Clean&Jerk 3x3 - 3 min rest
45kg rakt igenom, ett steg tillbaka där med.
 
WOD
4 laps
 
C&J 4 (60/40)
Squat jump 10
Power clean 6
Lat jump 20
 
Lat jumpsen på andra varvet dödade mig långsamt, när det blir barmark är det jag som måste ut och löpa. Det här håller inte! Kom i mål näst sist på 8.26, high five på den, NOT!
 
I wish