Var hem till Johanna efter skolan en sväng, hon höll på och julbakade för fullt inför lördag då hon ska bjuda på adventsmys. Ni kan ju bara ana hur sugen jag är på att börja julstöka jag med, måste försöka ta mig tid på söndag. Julgardinerna sitter uppe åtminstonde.
 
Idag fick jag med mig bästa Jessica på passet.  
 
Warm up
2 laps
Deadlift 10
Squat 10
Mt. climbers 20
-------------------
Deadlift 8-8-5-5-5

10 min
DL 6
Squat jump 12
DL 6
Mt. climbers 30

* 6 tuck jump on the min
 
Rikard tyckte jag fegade idag på marklyften, stannade på 65kg och körde med det under passet. Ja det vart riktigt tungt speciellt med tuck jump som lätt är djävulens påfund. Fy vad jag inte tycker om dom. 
 
Mina fötter domnade bort idag med, trots att jag inte hade dom lyftarskorna. Är det någon som vet vad det kan bero på? Tar lång tid innan känseln kommer tillbaka också. Sparkade av mig skorna under passet och känseln var inte helt tillbaka fören kanske tio minuter efteråt. Blir någonting att googla.
 
Var kvar och svingade lite i lianerna efter passet, övade butterfly - gick sådär, övade vanliga chins - gick sådär, övade toes to bar - gick ganska bra faktiskt, snart sitter dom, Och som bilden visar, handstående - gick väl sådär.
 
 
1. Lek efter passet - nöta nöta handstående 2. D-vitamin och nytt prottepulver införskaffat idag. 340 kr för ett kilo, billigt och bra. 3. Lax med pesto och kvargtäcke tillsammans med
snabbwokade sugar snaps, champinjoner och paprika. 

Vaknade inatt vid två med sprängande huvudvärk, magont och illamående. Försökte somna om men fick ingen ro, det kröp i hela kroppen och jag kunde inte ligga still. Min mage var helt uppblåst och låg jag på sidan så kändes det som att den skulle sprängas. Min vänsteraxel är ju knas, så när jag ligger på vänster sida måste jag ligga med den armen bakom mig alltså blir det som att jag ligger på magen nästan. 
 
Gick upp och la mig i soffan för att inte väcka M och där blev illamåendet värre och fick mer ont i magen. Löpte fram och tillbaka på toa, låg i soffan, satt i fotöljen. Strax efter 5 kollade jag på klockan och somnade därefter i fotöljen för att vakna tjugo minuter senare av att benen somnat. Flyttade mig till soffan och fortsatte sova där till M´s klocka ringde halv sju.  
 
Har mått bättre nu på morgonen, men vågade inte chansa. Mamma kom förbi med blåbärssoppa och skorpor som jag petat i mig. 
 
Funderar såhär i efterhand om det berodde på att jag åt för dåligt igår. Åt middag redan vid halv sex, tänkte äta ett litet kvällsmål men vart aldrig hungrig förren det var dags att hoppa i säng. Kan det ha gjort detta? Huvudvärken är jag rätt övertygad om att det beror på brist på sömn, så ska försöka knoppa ett tag för att komma ikapp. 
 
Blåbärsmuche
1. 
 
2. 
 
3.