Det är helt sjukt, två dagar kvar till MK Open. Två dagar kvar till min första tävling, helt jävla galet. Jag känner mig oväntat lugn faktiskt, men jag inte inte direkt orolig att nervositeten hittar mig inom en snar framtid. Jag borde verkligen packa, men vad ska man ha med sig? Träningskläder för bra och dåligt väder, har knappt nå kläder för dåligt väder. Amino, proteinpulver, tejp, ombyteskläder osv... Borde verkligen ta tag i detta, men vet inte vart jag ska börja. 
 
 
 
Fick ut våra två hemtentor idag som ska vara inne nästa Fredag, förstår inte alls hur jag ska klara dessa. Att dessutom halva fredagen plus hela lördag och söndag försvinner, gör inte saken bättre alls. FML
Fyra dagar kvar till MK, nervositeten kommer och går. Just nu känns det mest overkligt, tiden har gått så sjukt fort. Nyss var det ett halvår kvar, nu är det fyra dagar. Kommer troligen vara ett riktigt vrak på fredag och lördag. 
 
Var ner på Factor idag och körde lite bar face burpees som faktiskt gick ganska bra efter ett tag förra veckan, men idag. Nej, inte alls. Så sitter jag och är stressad över det, försöker dock tänka att det kommer lösa sig under tävlingen. Kommer troligen inte ens tänka på hur jag gör det. 
 
Det är faktiskt lite svårt att veta hur man ska lägga upp träning,mat, packning osv, jag är ju inte alls någon erfarenhet sen tidigare. 
 
Gladast när jag fick detta 
 
Jag är helt slut på kvällarna nu när jag går och är nervös hela dagarna, jag skulle lätt kunna lägga mig för kvällen nu. Hade redovisning idag också och alla som känner mig vet att det är bland det absolut värsta jag vet. Och jag svettades, som jag svettades, efter att jag hade redovisat. Fick panik och kändes som att jag skulle svimma, lärarna slutade aldrig prata heller. Det var rätt otäckt faktiskt. 
I Fredags begav sig M och jag till storstan för att se Bon Jovi, vilket var M´s födelsdagspresent från mig. 
Det var ärligt talat sådär, började segt, vart bra, segt igen, bra och avslutet var inte alls bra. Jag är inte direkt något jättefan med M var lite besviken han också, så även folk runt omkring oss. 
 
Lördagen var däremot helt fantastisk, hotellfrukost, underbart väder och ingen som helst stress. Vi strosade runt en sväng på stan innan vi bestämde oss för att ta en sen lunch på T.G.I Friday's. Medan vi väntade på bordet tog vi ett glas vin/öl och satte oss i en soffa i solen. När vi väl fick bord hamnade vi i solen även där och avnjöt en öl och en feting burgare. Satt och chillade ett bra tag innan vi köpte en varsin glass på vägen till stationen och tåget hem till Västerås. 
 
Kvalitetstid när den är som bäst <3