Igår önskade jag att det skulle vara clean&jerk på Factor idag och givetvis var det de.
 
Clean and jerk 8-8-5-5-5

8 min
CJ 8 (60/40)
Hr push ups 10 
Chins 8

4 min
CJ 6 
Burpees 8
 
Både C&J och chins, lyckan! Däremot var den inte långvarig, under näst sista femman smäller det till i axeln. Såklart inte höger axel som strulat lite fram och tillbaka ett tag, utan vänster. Det gör inte jätteont så jag slänger ändå på 50kg på sista, men armen viker sig i lyftet. Försöker givetvis igen och då lyckas jag få till det på något vänster men det känns inte helt okej. När passet väl börjar sen har jag inte ens kraft att klara första lyfter, gör några lyckade lyft men måste ändå se mig besegrad efter ett tag. Fortsatte med endast frivändningar och skippade lyftet över huvudet, men även det gjorde ont. Dumt nog gav jag mig inte utan krigade på tiden ut. 
 
Efteråt gjorde det så fruktansvärt ont, tack och lov var Frank och han kände att det var en låsning i nackspärrsmuskeln. Han försökte hjälpa mig få loss den, men det gick inte. Vad jag kan minnas har jag aldrig gråtit av smärta, men idag sprutade tårarna på mig. Och som jag svettades när han höll på, jag bara skakade. 
 
Det har inte blivit mycket bättre nu, kan knappt röra mig. Somnade i soffan för ett tag sen, sen när jag skulle ur den kom jag ingenstans. Tillslut fick jag rulla ut soffan. Och som jag sa till Niclas så var det inte för att jag är tjock utan för att det gör så jävla ont! 
 
Jaha, då blir det väl lite ofrivillig vila nu då. FML! 
 
Exakt där!
Innan träning ● Hatar blodådror så upptäcker jag dessa äckliga idag, huvva! 
Nu får det vara slut på semesterlyxet och så även semesterkilona, imorgon börjar allvaret och vardagsrutinen igen. Så därför är det perfekt att rensa kylskåpet idag, detta för att jag inte ska bli frestad eller ha det tillgängligt när jag kommer sukta ihjäl mig hela veckan. Nu tänker ni säkert "men kasta det då?". Som fattig student säger jag nej, man slänger aldrig mat. Man vet aldrig när man får mat igen, bättre att äta upp det och lägga på sig så man har någonting att ta av när det kommer lite tuffare tider sen ;)
 
Grillad fetaost
Ugnen på 200 grader. Lägg fetaosten på folie, släng ner tomat, lök och paprika. Häll på olivolja, salt och peppar. 
Baka in det som ett paket och in i ugnen i ca 20 min. GOTT! 
Helgen har visat sig från sin bästa sida. Gyllene Tider, rosé, mat i mängder - bäst av allt helt klart hotellfrullen, lite shopping och ett fantastiskt väder! 
 
Lördagen började först och främst med tometegröt mitt i sommaren. Om det var gott? Ja! Sen bar det av till Factor för yoga och huvudstående. Hittar ni mig blir jag stolt :) 
 
 
Väl framme i huvudstaden hälsade vi på Micke och Johanna i deras nya lägenhet. Medan grabbarna grillade snackade vi skit, njöt av godis, chips, öl och rosé. 
 
 
Kvällen fortsatte på Tele2 arena med GT. Riktigt kul att få se live även om jag är lite missnöjd med utnyttjandet av tiden samt att det mest kändes som att de brände av låtarna för att bli av med det. 
 
Idag var det äntligen dags för den efterlängtade hotellfrukosten, snacka om att jag gick helt bananas. Digestive och brieost borde man äta till frukost varje dag! 
 
 
Idag har vi strosat runt på stan med M&J, hittade på två riktiga fynd. Ett par jeansshorts som jag letat efter länge, men inte velat lägga ner massor med pengar på. Samt ett par träningsbyxor som en liten morot till nästa sommar förhoppningsvis. 
Lunch på Vigårda ● Jeansshorts - Solo. Under Armour - Stadium