Jag är så fruktansvärt trött på allt som har med skolan att göra nu, hela mitt liv kommer i ofas. Träningen kommer i kläm då jag inte kan lägga ner den tiden jag vill, längtar så mycket efter att få lyfta tungt efter schemat. Kosten behöver vi inte ens prata om, äter allt jag inte ska. Kommer som sagt vara så jävla rund när allt detta är över. Att dessutom sitta stilla inomhus hela dagarna gör mig helt knäpp, huvudet kommer aldrig igång. 

Tog mig åtminstone ner till member för ett pass idag, det såg verkligen inte mycket ut för världen men benen bara sprätte på mig när jag gick därifrån. 

Teknik: front squats

Styrka: 5x front squats on the min for 10 min. 

WOD: 17 min 
3-6-9-12-15...

FS 20kg
Split jump
HR push up

Var fruktansvärt trött i ländryggen idag, så var tvungen att köra med bälte under styrkedelen. Kroppen var allmänt seg så körde på 50kg genom hela förutom de sista två femmorna då jag ökade till 55kg. 

Skrattade nästan när jag såg rekade vikten på front squatsen, inte lika mycket när man kom upp mot 18-21 osv. Riktgt skönt pass och ja, benen känns :) 


Back squats från tävlingen 

Dessa två dagar har gjort mig påmin om varför jag helst inte tränar senare än 18, jag har så fruktansvärt svårt att komma i säng i tid. Nu är klockan tio och jag borde faktiskt sova så att jag orkar upp och plugga imorgon, men nu sitter jag här, pigg som en lärka. Men herregud, vad gnäller jag om? Jag har ju faktiskt fått träna. 
 
A. Teknik: Hang Clean

B. Styrka: 3 HC on the minute i 6 min

C. MetCon 3 varv av:
10  HC @70% av max
10  pull ups
10 burpees
300 m rodd 
 
Ja flås är ju inte min favorit (men ack så nyttigt), men rodden var nog faktiskt det minsta problemet ändå. Idag var det pull ups som tog tid, mina händer är helt trasiga. Kom in på 14.22, vilket var mycket sämre än jag trodde när jag först såg WODen, den var jobbigare än väntat. 
 
Inte bara mina händer som är trasiga..
 
Ja annars händer det inte så mycket i mit liv för tillfället, pluggar, äter, tränar och sover. Kommer som sagt vara så tjock när denna period är över. Eftersom det är så frukstansvärt tråkigt att plugga, måste man ju äta för att liva upp det hela. Och schemat? Nej nej, det orkar jag inte pyssla med nu. 
Tänkte dra ett snabbt inlägg så att ni vet att jag lever, än så länge :) 

Skolan tar döden på mig (oss) och det känns verkligen helt omöjligt. Kan inte ens sova på nätterna för att jag är så stressad. Vill bara ha denna kurs avslutad nu, men lär ju få omtenta i januari sen. Fuck! 

Pre-workout

Efter skolan idag iaf (8-17), tog jag mig till member för dubbelpass. Först teknik - power clean och pull ups, sen passet efteråt. 

Deadlift 5-5-5-2-1

AMRAP 15 min
DL 7 (60% av max)
Squat 15
Sit up 7 
Tuck jump 15
* 3 burpees on the min

Redan på uppvärmningen kände jag mig trött i benen och de var även de som tog slut under passet. Ja, och flåset såklart. Har tappat massa styrka i marklyften, klarar inte ens 110kg nu utan att tappa ryggen. Upp kommer den ju, men det är ju hej ostkrok. 

Tappra krigare


Imorgon var det också roligt pass på member så ska försöka hinna med en pluggpaus. 

Nej nu sova så jag orkar hålla igång imorgon :)